Vi fejrer Danmarks Mentale Sundhedsdag

D. 10 oktober har Danske Transport Medier fokus på at fremme mental sundhed i arbejdslivet. Vi har besøg af Susanne Frandsen, som er ekspert i at sætte individer og organisationer fri til at udleve deres højeste potentiale gennem passionsdrevet arbejde. 

Hvad er Danmarks Mentale Sundhedsdag?

Danmarks Mentale Sundhedsdag d. 10 oktober sætter fokus på mental sundhed i arbejdslivet. Hos Danske Transport Medier vil vi gerne gøre en særlig indsats for at åbne op den mentale sundhed på arbejdspladsen. Det er et skridt mod at skabe en åben kultur, hvor vi giver plads til forskellighed og har hinanden med i de forandringsprocesser, vi gennemgår.

Læs mere om Danmarks Mentale Sundsdag HER!

Velliv Foreningen støtter mental sundhed

Velliv Foreningen støtter den mentale sundhed i arbejdslivet med et tiltag på 10.000 kr. til 500 arbejdspladser.

I august søgte Danske Transport Medier tilskud til at fejre Danmarks Mentale Sundhedsdag med workshoppen “Fra knokleri til flow”.

Glæden var stor den dag bevillingen kom i hus fra Velliv Foreningen. Vi glæder os til at forebygge den mentale sundhed i en travl periode med optimering og forandring, så vi kan undgå stress, angst, despression og andre symptomer på dårlig mental sundhed.

Se mere om Velliv Foreningens fokus på mental sundhed HER!

Fra knokleri til flow og balance

af Susanne Frandsen

Danmarks Transport Medier fokuserer på den mentale sundhed mellem vores kollegaer i en periode med fuld skrue på optimering og forandring.

Susanne Frandsen har givet os værktøjer til at styrke vores mentale sundhed i arbejdslivet med fokus på vores passion, ønsker og drømme.

Vi glæder os til omfavne den forandring vi går i møde, fordi vi nu er endnu mere bevidst om at der altid står en dør åben et sted med nye muligheder.

Vi er meget taknemlige for en skøn dag med fokus på os – tak Susanne.

Læs mere om Susanne Frandsen HER

Den Mentale Sundhedsdag i billeder

den-mentale-sundhedsdag-susanne-frandsen
den-mentale-sundhedsdag-susanne-frandsen
den-mentale-sundhedsdag-susanne-frandsen
den-mentale-sundhedsdag-susanne-frandsen

Skriv en kommentar