DTMs historie

Skal vi ikke lave et blad?

DTM er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print. I vores medier finder du hver dag vores skarpe journalistiske indhold, sat i scene af blandt andre DTMs bedste grafikere, administrationspersonale, sælgere, udviklere og journalister.

billeder001

1997

Lastbil Magasinet blev grundlagt

Lastbil Magasinet blev grundlagt af redaktør Lorents B. Rasmussen og salgschef Bjarne Routhe, der fik ideen om at skabe et lastbilblad i øjenhøjde med danske chauffører og vognmænd, og som tager fat i livet på landevejen og i den danske transportbranche. Flotte og specielle lastbiler har fra starten været et vigtigt element i bladet, hvor der også er fokus på vognmændenes behov, test og præsentationer af vidt forskellige opbygninger, trailere, kraner og meget andet. Kort sagt; hele erhvervet i det bredeste omfang. Siden starten har Lastbil Magasinet vokset sig større og større med forskellige tiltag.

1999

Lastbil Årbogen

Lastbil Årbogen kom, bogen udkommer hvert år op til jul og fortæller om forskellige lastbilmærker, årets gang i tekst og billeder, tilbyder flotte reportager fra hele verden og meget andet.

2000

Lastbilmagasinet.dk

Lastbilmagasinet.dk så dagens lys. Websitet bringer daglige nyheder fra hele branchen og er i dag den største og mest besøgte nyhedsportal for transportbranchen.

Lastbil Show

Store transportarrangementer blev en del af Lastbil Magasinets aktiviteter. Det startede med Lastbil Show, der holdt til på det gamle færgeleje på Knudshoved. Det blev siden afholdt hvert år forskellige steder i landet og voksede sig til det største truckertræf herhjemme. Lastbil Show blev afholdt for foreløbig sidste gang i 2012 i Vandel.

2001

Lastbilbasen.dk

Forhandlere og købere af brugt materiel kunne for første gang søge på lastbilbasen.dk, når de skulle købe brugt udstyr. Siden er flere websites blevet lanceret såsom fragtbasen.dk, transportjobbasen.dk, truckpadborg.dk og vognmandsbasen.dk.

2003

Busmagasinet

Busmagasinet kom på gaden og levede indtil 2005.

2008

Bjarne Routhe blev eneejer

Redaktør Lorents B. Rasmussen valgte at trække sig tilbage, og Bjarne Routhe opkøbte Lorents B. Rasmussens andel og blev dermed eneejer af Lastbil Magasinet ApS.

2009

Transport Øst

Transport Øst opstod som en velbesøgt messe i det østlige Danmark og har siden 2009 været i bevidstheden hos vognmænd og chauffører samt udstillere.

2010

lmtv.dk

Transportbranchen fik sin egen videokanal på lmtv.dk.

2011

Trailer Magasinet

Det første Trailer Magasin kom på gaden som indstik til Lastbil Magasinet nr. 10.

2013

Lastbil Magasinet udvider

Lastbil Magasinet ApS opkøbte Trans Inform (Vognmandens Fagblad) og Danmarks Transport Tidende (Transport Tidende), der dengang var ejet af det tyske forlag DVZ i Hamburg. Fusionen gjorde, at alle aktiviteterne blev samlet i Skanderborg og medarbejderstaben kom op på 18.

2014

Geografiske indstik

Ud over vores daglige udgivelser på net og i print er geografiske indstik som Sønderjylland/Fyn, Nordjylland, Århus og Sjælland/ Øresund tilføjet som særudgaver. 

2015

Vores digitale tilstedeværelse blev udvidet

De tre websites lastbilmagasinet.dk, transinform.dk og transporttidende.com blev fornyet og fik nyt layout, og vi kom på Facebook og LinkedIn, hvilket til sammen har medført, at vi har flere tusinde besøgende på vores sites hver dag.

Transport Børsen

Transport Børsen så dagens lys med to årlige udgivelser.

Danske Transport Medier

Vi blev omdøbt til Danske Transport Medier ApS, da vi udgiver flere uafhængige magasiner samt avis- og onlineprodukter og derfor er et lille mediehus i transportbranchen. Danske Transport Medier har desuden en lang række andre services som køb af regnskaber, regnskabsovervågning, shop, produktion af brochurer og kataloger, websites og andre salgsaktiviteter for kunder i transportbranchen.

2016

Transport Vest

Efter forespørgsel fra adskillige udstillere kom Transport Vest på banen som en pendant til Transport Øst, og messen er allerede kommet godt fra start.

Dansketransportmedier.dk

Vi gik i luften med websitet dansketransportmedier.dk.

Bjarne Routhe trækker sig

Bjarne Routhe valgte at trække sig fra den daglige ledelse for at starte nye aktiviteter.
Bjarne Routhe er stadig ejer af Danske Transport Medier.

2017

Ny daglig leder

Den daglige ledelse af Danske Transport Medier overdrages til Jeanette Routhe.

Bjarne Routhe går bort

Bjarne Routhe går bort i marts.

2018

Ny ejer af virksomheden

Danske Transport Medier overtages af Jeanette Routhe.

2019

Ny hjemmeside

Danske Transport Mediers hjemmeside fik et facelift med nye tiltag.

Lastbilbasen

Lastbilbasen blev opdateret og fik et facelift.