Medier

Danske Transport Medier

Vi har tre trykte medier, Lastbil Magasinet, Vognmandens Fagblad og Transport Tidende. Så har vi vores digitale platforme så som E-udgaver, hjemmesider og nyhedsbreve.
Desuden er vi på de sociale medier så som Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter.

Lastbil Magasinet

Lastbil Magasinet er branchens talerør for chauffører og vognmænd med et kærligt og kritisk blik på vejtransporten. Lastbil Magasinet er et selvstændigt og uafhængigt blad, som tager udgangspunkt i forholdene for vejens arbejdende folk og løbende bringer seneste nyt, interviews med branchens folk, reportager, portrætter, tests og præsentationer af de nyeste lastbiler mm.
Lastbil Magasinet udkommer 12 gange om året på tryk og hver dag online.

Transport Tidende

Transport Tidende er erhvervsmediet, der dækker de nationale og internationale transport- og logistikkæder til lands, til vands, i luften og på varelagrene.
Vi har fokus på aktørerne i den globalt anerkendte danske speditions-, shipping- og logistikbranche samt deres kunder i import- og eksportsektoren. Vi fortæller om de virksomheder, der opbygger, driver og leder effektive forsyningskæder af alt fra vitaminpiller til store og tunge projekttransporter i ind- og udland – herunder også branchens rammevilkår inden for uddannelse, infrastruktur, miljø, jura og politik.

Lastbilbasen

Alle former for brugt materiel lige fra lastbiler til varevogne, trailer, kraner osv. 
Materiel og forhandlere er samlet på ét sted. Alle kan frit søge i lastbilbasen.dk og på et øjeblik komme i forbindelse med den forhandler, som har det ønskede materiel til salg.

Indstik

Få dit trykte brochuremateriale distribueret med et af vores medier og ram din ønskede målgruppe.

  • Slip for indsamling af data.
  • Et indstik giver høj synlighed, og det er muligt at levere efter postnumre. 
  • I sparer omkostninger til håndtering, kuvertering og porto.

Vi kan hjælpe med hele processen (layout/trykning mv.)

Lastbil Årbogen

Præsentation af alle de flotte modeller, der sælges i Danmark – med billeder og tekniske specifikationer. Desuden mange spændende artikler fra ind- og udland. Årbogen er i eksklusiv kvalitet med stift omslag og limet ryg. Er på gaden fra starten af december.
Rigtig fin firmajulegave.

Veterankalender

En flot vægkalender (A4) med motiver af veteran-lastbiler.
Er på gaden fra starten af december.
Evt. som firmajulegave med jeres eget logo påtrykt.

Transport Øst

Transport Øst har siden 2009 været det årlige samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt. Her udstiller hvert år et bredt udvalg af leverandører til transportbranchen, her i blandt forhandler af lastbiler, trailer, kraner, dæk, opbygning, uddannelse, finansiering, rådgivning og meget andet.
Kom og bliv en del af messen.

Online Advertorial

Kom ud med dit budskab til din unikke målgruppe i transportbranchen. Vælg en af vores unikke målgrupper fra enten Lastbil Magasinet, Vognmandens Fagblad eller Transport Tidende, som bør vide hvad du kan tilbyde dem, nyheder eller et helt tredje budskab.  

Online Eksponeringer

Nå længere ud i transportbranchen med online eksponering af din advertorial. Lastbil Magasinet, Transport Tidende og Vognmandens Fagblad repræsentere 3 specifikke målgrupper i transportbranchen. Via vores kanaler rammer du specifikt beslutningstageren i din målgruppe med garanteret mindst 2.000 eksponeringer.