Marketingpraktikant

Online marketing og branding

Har du interesse for online kommunikation i et mediehus med magasin og avis udgivelser?

Vil du omsætte dine faglige kompetencer til praksis? Vil du lære os en masse og få nye værktøjer med i din rygsæk? Vil du arbejde med et af verdens største brancher – transportbranchen? Så læs med her.

Hvem er vi?

Vi er det uafhængige mediehus, der gennem skarp journalistik, service og events binder transportbranchen sammen og tør gå foran. Vi har en uformel omgangstone, og god humor, såvel internt som til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er troværdige, ansvarlige og har et kreativt blik på løsningsmuligheder.

Vi er et fagmedie, der arbejder for at forbinde hele transportbranchen. Vi ser på hvad der rører sig i hverdagen, politisk, teknologisk og for menneskene i branchen. Vi arbejder for at fremme, oplyse og formidle alt det gode, nye og spændende indenfor transportsektoren.

Under vore hovedrbrand har vi 2 nyhedmedier, som er avisen Transport Tidende og bladet Lastbil Magasinet. Desuden har vi en salgsplatform, Lastbilbasen.dk. I vores markedsføring laver vi både pop-up-bannere, online bannere-annoncer, trykt annoncering, podcast for hvert nyhedsmedie (Lastbil Magasinets podcast og `Transport Tidende – podcast med gods i´)

Vi vil have, at du får et godt og lærerigt praktikophold!

Du arbejder tæt sammen med vores marketing manager omkring online markedsføring til de forskellige nyhedsmedier. Vi har masser af viden at dele ud af, og opgaver som udvikler dig. Du får ansvar for egne projekter og ansvarsområder, og derfor også stor mulighed for at basere din praktikrapport på opgaver, du har haft mellem hænderne. Vi glæder os til at lære og blive inspireret af dine teorier og metoder.

Dine opgaver:

Dine kvalifikationer

Din hverdag

Til hverdag sidder du på kontoret i Skanderborg centrum, 1 km fra banegården og tæt på indkøbsmuligheder. Her sidder vi fast 6 ansatte fordelt på administration, salg, marketing og ledelse. Derudover har 5 journalistkollegaer, som kommer og går, samt en grafiker, som arbejder ude-af-huset.

Studiepraktikken vil vare i 4 1/2-6 måneder med henblik på at noget af tiden er reserveret til din praktikopgave fra studiet.

Din kørsel bliver kompenseret

Del studiepraktikopslaget med en du kender.

Kontakt

Jeanette Routhe
CEO
Tlf. 43 58 45 42

stine_danske_transport_medier_marketing

Kontakt

Stine M. Pilgaard
Marketing Manager
Tlf. 43 58 45 31

Virksomheden

Brands