DANSKE TRANSPORT MEDIERS historie

Skal vi ikke lave et blad?

DTM er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print. I vores medier finder du hver dag vores skarpe journalistiske indhold, sat i scene af blandt andre DTMs bedste grafikere, administrationspersonale, sælgere, udviklere og journalister.

Nye ideer bliver udviklet

2020

Lastbil Basen udvider til det norske, svenske og engelske marked med hjemmesiden.

Medlemssiden bliver til.

Her kan medlemmer håndtere sociale medie opslag samt indhold til nyhedsmedierne.

HJEMMESIDEOPTIMERING ER I FOKUS

2019

Danske Transport Medier hjemmeside får et “facelift”.

Vognmandens Fagblad bliver lagt sammen med Lastbil Magasinet under Lastbil Magasinets brand. 

Lastbilbasen.dk bliver opdateret og får et “facelift”.

Ny ejer

2018

Danske Transport Medier overtages af Jeanette Routhe.

Danske_transport_medier_logo

Ny daglig leder

2017

Bjarne Routhe går bort i marts.

Den daglige ledelse af Danske Transport Medier overdrages til Jeanette Routhe.

Forandringer ledelsesmæssigt og afprøvning af nye tiltag

2016

Bjarne Routhe valgte at trække sig fra den daglige ledelse for at starte nye aktiviteter. 

Bjarne Routhe er stadig ejer af Danske Transport Medier.

transport vest logo

Efter forespørgsel fra adskillige udstillere kom Transport Vest på banen som en pendant til Transport Øst, og messen er allerede kommet godt fra start.

Vi går i luften med websitet www.dansketransportmedier.dk.

Vores digitale tilstedeværelse blev udvidet

2015

danske-transport-medier-faar-hjemmesider_til_lastbil_magasinet-og-transport_tidende

De tre websites lastbilmagasinet.dk, transinform.dk og transporttidende.com bliver fornyet og får nyt layout. Vi er på Facebook og LinkedIn, hvilket til sammen medfører, at vi har flere tusinde besøgende på vores sites hver dag.

Vi bliver omdøbt til Danske Transport Medier ApS, da vi udgiver flere uafhængige magasiner samt avis- og onlineprodukter og derfor er et lille mediehus i transportbranchen. Danske Transport Medier har desuden en lang række andre services som køb af regnskaber, regnskabsovervågning, shop, produktion af brochurer og kataloger, websites og andre salgsaktiviteter for kunder i transportbranchen.

Vi går i luften med websitet www.dansketransportmedier.dk

Geografisk indstik

2014

Ud over vores daglige udgivelser på net og i print er geografiske indstik som Sønderjylland/Fyn, Nordjylland, Århus og Sjælland/ Øresund tilføjet som særudgaver. 

Geografisk indstik

Lastbil Magasinet udvider

2013

Lastbil Magasinet ApS opkøber Trans Inform (Vognmandens Fagblad) og Danmarks Transport Tidende (Transport Tidende), der er ejet af det tyske forlag DVZ i Hamburg. Fusionen resulterer i at alle aktiviteterne bliver samlet i Skanderborg og medarbejderstaben er oppe på 18.

Trailer Magasinet

2011

Det første Trailer Magasin er på gaden som indstik til Lastbil Magasinet nr. 10.

lmtv.dk

2010

Transportbranchen fik sin egen videokanal på lmtv.dk.

Transport Øst

2009

Transport Øst opstod som en velbesøgt messe i det østlige Danmark og har siden 2009 været i bevidstheden hos vognmænd og chauffører samt udstillere.

Bjarne Routhe blev eneejer

2008

Redaktør Lorents B. Rasmussen valgte at trække sig tilbage, og Bjarne Routhe opkøbte Lorents B. Rasmussens andel og blev dermed eneejer af Lastbil Magasinet ApS.

Busmagasinet

2003

Busmagasinet kommer på gaden og lever indtil 2005.

Lastbilbasen.dk

2001

Forhandlere og købere af brugt materiel kunne for første gang søge på lastbilbasen.dk, når de skulle købe brugt udstyr. Siden er flere websites blevet lanceret såsom fragtbasen.dk, transportjobbasen.dk, truckpadborg.dk og vognmandsbasen.dk.

Masser af lastbiler online og events

2000

lastbilshow

Store transportarrangementer blev en del af Lastbil Magasinets aktiviteter. Det startede med Lastbil Show, der holdt til på det gamle færgeleje på Knudshoved. Det blev siden afholdt hvert år forskellige steder i landet og voksede sig til det største truckertræf herhjemme. Lastbil Show blev afholdt for foreløbig sidste gang i 2012 i Vandel.

Lastbilmagasinet.dk så dagens lys. Websitet bringer daglige nyheder fra hele branchen og er i dag den største og mest besøgte nyhedsportal for transportbranchen.

lastbilmagasinet.dk

Lastbil årbogen

1999

Lastbil Årbogen kom, bogen udkommer hvert år op til jul og fortæller om forskellige lastbilmærker, årets gang i tekst og billeder, tilbyder flotte reportager fra hele verden og meget andet.

Lastbil Magasinet bliver grundlagt

1997

Lastbil Magasinet bliver grundlagt af redaktør Lorents B. Rasmussen og salgschef Bjarne Routhe, der får ideen om at skabe et lastbilblad i øjenhøjde med danske chauffører og vognmænd, og som tager fat i livet på landevejen og i den danske transportbranche. Flotte og specielle lastbiler er fra starten et vigtigt element i bladet, hvor der også er fokus på vognmændenes behov, test og præsentationer af vidt forskellige opbygninger, trailere, kraner og meget andet. Kort sagt; hele erhvervet i det bredeste omfang. Lastbil Magasinet vokser sig større og større med forskellige tiltag.