GRafik og web

Cases

Kommunikation er vigtigt, og budskabet skal være klart og tydeligt. Vi hjælper gerne med at formidle jeres budskab, både i ord og billeder, målrettet den målgruppe I ønsker at ramme. Vi løser alle typer grafiske opgaver – eksempelvis alt fra annoncer, bannere, brochurer og flyers, over bøger og kataloger, til labels, roll-ups og plakater. Vi designer også hjemmesider.

Kontakt os på tlf. 70 250 350 – for et uforpligtende tilbud.

Livet skal leves også med demens
48-sidet bog (148 x 210 mm) med 4-sidet omslag i kraftigere papir og 4 mm ryg. Omslag og indhold er trykt i fire farver. Tekst og billeder er modtaget fra kunden og grafikeren har stået for opsætningen.

Eksempler på opgaver
Eksempler på opgaver vi har lavet for andre såvel nogen fra transportbranchen som udenfor branchen.
Det kunne være Kalender med eget logo til kunder eller en folder som beskriver produkter i firmaet osv.

Produktvideo for Wallpipe
Vi har lavet flere videoer for Wallpipe, blandt andet denne produktvideo hvor der bliver sat nogle ord på hvem de er. Vi filmer selv på den valgte lokation. Klik på videoen for at se den.

"DTM er en seriøs og kompetent samarbejdspartner. Vi har et godt samarbejde med DTM, de fremstår troværdige, ansvarlige og kreative. De yder professionel rådgivning ud fra vores målsætning og ønsker omkring markedsføring. Vi har mulighed for præcist at ramme den ønskede målgruppe i transportbranchen via DTMs forskellige medier. DTM hjælper hurtigt og professionelt med udformning af markedsføringsmaterialer, der bidrager til synlighed overfor vores målgruppe. DTM er seriøse, fagrelevante og professionelle. De gør altid deres bedste for at hjælpe og vejlede med et højt serviceniveau."
- Leasing Fyn

Grafisk design

Vi laver grafisk arbejde for vores annoncører, det være banner annoncer, trykte annoncer samt advertorials med retargeting muligheder og selvfølgelig til vores egne produktioner..

Vi laver grafisk arbejde ud af huset både til transportbranchen samt til helt andre faggrupper.
Vi har bland andet lavet foldere, flyers og bøger til eksterne kunder.
Ligeledes kan vi tilbyde at tage fotos til hjemmesider, foldere osv. samt lave hjemmesider til små og mellemstore virksomheder.

This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Blev ringet op og få et godt tilbud