Danske Transport Mediers historie:

1997
 Lastbil Magasinet blev grundlagt af redaktør Lorents B. Rasmussen og salgschef Bjarne Routhe, der fik ideen om at skabe et lastbilblad i øjenhøjde med danske chauffører og vognmænd, og som tager fat i livet på landevejen og i den danske transportbranche. Flotte og specielle lastbiler har fra starten været et vigtigt element i bladet, hvor der også er fokus på vognmændenes behov, test og præsentationer af vidt forskellige opbygninger, trailere, kraner og meget andet. Kort sagt; hele erhvervet i det bredeste omfang. Siden starten har Lastbil Magasinet vokset sig større og større med forskellige tiltag.

1999 kom Lastbil Årbogen, der udkommer hvert år op til jul og fortæller om forskellige lastbilmærker, årets gang i tekst og billeder, tilbyder flotte reportager fra hele verden og meget andet.

2000 så lastbilmagasinet.dk dagens lys. Websitet bringer daglige nyheder fra hele branchen og er i dag den største og mest besøgte nyhedsportal for transportbranchen.


2000
 store transportarrangementer blev en del af Lastbil Magasinets aktiviteter. Det startede med Lastbil Show, der holdt til på det gamle færgeleje på Knudshoved. Det blev siden afholdt hvert år forskellige steder i landet og voksede sig til det største truckertræf herhjemme. Lastbil Show blev afholdt for foreløbig sidste gang i 2012 i Vandel.

2001 kunne forhandlere og købere af brugt materiel for første gang søge på lastbilbasen.dk, når de skulle købe brugt udstyr. Siden er flere websites blevet lanceret såsom fragtbasen.dk, transportjobbasen.dk, truckpadborg.dk og vognmandsbasen.dk.

2003 kom Busmagasinet på gaden og levede indtil 2005.

2008 valgte redaktør Lorents B. Rasmussen at trække sig tilbage, og Bjarne Routhe opkøbte Lorents B. Rasmussens andel og blev dermed eneejer af Lastbil Magasinet ApS.

2008 Transport Øst opstod som en velbesøgt messe i det østlige Danmark og har siden 2009 været i bevidstheden hos vognmænd og chauffører samt udstillere.

2010 fik transportbranchen sin egen videokanal på lmtv.dk.

2011 kom det første Trailer Magasin på gaden som indstik til Lastbil Magasinet nr. 10.

2013 opkøbte Lastbil Magasinet ApS Trans Inform og Danmarks Transport Tidende, der dengang var ejet af det tyske forlag DVZ i Hamburg. Fusionen gjorde, at alle aktiviteterne blev samlet i Skanderborg og medarbejderstaben kom op på 18.

2014 ud over vores daglige udgivelser på net og i print er geografiske indstik som Sønderjylland/Fyn, Nordjylland, Århus og Sjælland/ Øresund tilføjet som særudgaver. 

2015 blev vores digitale tilstedeværelse udvidet. De tre websites lastbilmagasinet.dk, transinform.dk og transporttidende.com blev fornyet og fik nyt layout, og vi kom på Facebook og LinkedIn, hvilket til sammen har medført, at vi har flere tusinde besøgende på vores sites hver dag.

2015 så Transport Børsen dagens lys med to årlige udgivelser.

2015 blev vi omdøbt til Danske Transport Medier ApS, da vi udgiver flere uafhængige magasiner samt avis- og onlineprodukter og derfor er et lille mediehus i transportbranchen. Danske Transport Medier har desuden en lang række andre services som køb af regnskaber, regnskabsovervågning, shop, produktion af brochurer og kataloger, websites og andre salgsaktiviteter for kunder i transportbranchen.

2016 efter forespørgsel fra adskillige udstillere kom Transport Vest på banen som en pendant til Transport Øst, og messen er allerede kommet godt fra start.

2016 gik vi i luften med websitet dansketransportmedier.dk.

2016 valgte Bjarne Routhe at trække sig fra den daglige ledelse for at starte nye aktiviteter.
Bjarne Routhe er stadig ejer af Danske Transport Medier.

2017 overdrages den daglige ledelse af Danske Transport Medier til Jeanette Routhe.

2017 Bjarne Routhe går bort i marts, hvorefter hans hustru Jeanette Routhe overtager virksomheden.


Danske Transport Medier:

Vision: 
At vi er transportbranchens mest anerkendte og citerede mediehus 

Mission: At vi gennem skarp journalistik, services og events binder hele transportbranchen sammen

Værdier: At vi er Troværdige, Ansvarlige og Kreative